Adatvédelem

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat összefoglalja a magyartemplomok.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.
  1. ADATKEZELŐ
  • Az adatok kezelője a Rugási Márkó EV.
  • Székhely/postázási cím: 1104 Budapest, Mádi utca 85.
  • Adószáma: 68231703142
  • Nyilvántartási szám: 51438946
  • Elérhetőség: extraverz@gmail.com
 
  1. A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE
A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül. A weboldalon a látogató email hírlevél-regisztráció formájában önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak kezeléséhez:
  • vezetéknév
  • keresztnév
  • e-mail cím
A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik. A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.
  1. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA
A személyes adatok kezelésének célja
  • a felhasználóval való kapcsolattartás;
  • a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése;
  • felhasználói elégedettség tesztelése és mérése;
  • az e-mail hírlevélre feliratkozók számára heti hírlevél értesítések küldése,
A felhasználó leiratkozni a “Leiratkozás” gomb/felirat megnyomásával tud az e-mailben, időtől függetlenül. A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozat rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.
  1. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM
A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a weboldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az extraverz@gmail.com e-mail címen lehet bejelenteni.
  1. AZ ADATFELDOLGOZÓK KÖRE
A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatók ki. Kivételt képez, hogy az adatokat kizárólag a felhasználó által leadott adatokat az email hírlevél teljesítése céljából az adatkezelő a következő félnek átadja: Név: MailChimp c/o The Rocket Science Group, LLC Cím: The Rocket Science Group, LLC 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.
  1. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI
Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a extraverz@gmail.com e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a extraverz@gmail.com e-mail címen lehet bejelenteni.
  1. A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA
A weboldal a RACKFOREST KFT. szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek. Rackforest Kft.:
  • Iroda címe: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3008 a. Szervertermek címe: XIII. kerület 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., 3. em. | X. kerület 1108 Budapest, Kozma u. 2.
  • Cégjegyzékszám: 01 09 914549
  • Adószám: 14671858-2-43 Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-74088/2014
  • Telefon: +36 70 362 4785 E-mail: info@rackforest.com
  1. JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG ÉS HATÁLYOS TÖRVÉNYEK
Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Rugási Márkó Ev. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. Az adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó: A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény